tiistai 2. toukokuuta 2017

Melkein kesä - vappu ohitettu ja jälki korkattu!

Hemmetin keinu! Keskiviikkona aamusta testailin taas keinua ja vaikka muka ihan samallalailla linttasin nakkia keinun päähän kuin Saija, niin eipä ollut yhtään niin kiva lopputulos kuin edellisen päivän treeneissä. Ja mulla meni ehkä vähän hermo ja sitten päätin että nyt en kyllä varppina tee keinua kuin tiistaisin Saijan apparoimana... Mutta teinpä kuitenkin ja vielä seuraavana päivänä :DKäytiin siis torstainakin pikaiseen hallilla. Tällä kertaa keinu olikin sitten ihan super, yhden esteen takaakin. Samoin puomi oli ihan super (tosin palattiin kiltisti takaisin nakkipalkkaan). Ja kepit - oltiin kolmoskentällä ja siellä oli hauskasti esteitä niin, että sai ihan hullua irtoamista ja kaikenlaisia hauskoja keppikulmia - hiku teki ihan superhienoja itsenäisiä (toki ohjurit oli alussa ja lopussa varmistuksena) keppejä ja ohjauksia kepeille ja kepeiltä... huisii!


Torstaina sain myös auton takaisin. Siitä ei kuulemma löytynyt sitten niin yhtään mitään vikaa (siis tähän liittyen). Kuulemma voi olla, että starttimoottori on menossa rikki ja oireilee sitten näin.. Kannattaisi varmaan vaihtaa se nyt, ettei tartte joka kerta jonnekin ajaessa jännittää lähteekö se käyntiin kotiinlähdön aikaan... Noh, ehkä ens kuussa, huoltovälikin on valahtunut aivan liian pitkäksi.


Perjantaista sunnuntaihin ei käyty hallilla, vaikka aikaa olisi ollutkin. Kävi nimittäin ilmi, että vapaakortin saa myös kesäksi, joten paniikki ja kiire loppui just siihen paikkaan kun hankin kortin elokuun loppuun asti :D. Sunnuntaina käväistiin hallilla kyllä muissa merkeissä, siellä oli nimittäin rally-kisat ja kun en ole ikinä nähnyt miltä rally-tokoilua näyttää, niin mentiin turistiksi kurkkimaan. Yhtään sen innostuneempi en ole edelleenkään, mutta kiva aamupäivä kuitenkin ja Hiku sai vähäsen leikkiä ja temppuilla kisahälinän keskellä.


Lauantaina aamusta kanniskelin jälleen kameraa mukana, vaikkei auringosta näkynyt pilkahdustakaan. Kaivoin pitkästä aikaa vanhan putken kameran nokkaan, kun tuntuu, että tuossa uudemmassa on jotain häikkää. Käveltiin useampi tunti eka ilman kameraa koko lauman kanssa ja sen jälkeen vuoroissa Pätkä+Hikka ja sitten Momo+Hikka. Pätkis ja Hikka revittelikin omalla lenkillään sen verran railakkaasti, että kun palattiin Momon ja Hikan kanssa lenkiltä, vastassa oli kyyryselkäinen ja könkkäävä Pätkis... Nyt näitä samanlaisia kremppoja (riehakkaamman lenkin jälkeisen levon jälkeen alkaa, kestää aina sen muutaman tunnin, jonka jälkeen on taas ok) on tullut aivan liian usein viime aikoina, taitaa olla aika käydä kontrollitsekkaamassa Pätkän selkää lääkärissä. Vähän pelottaa josko tyrä on taas alkanut vaivaamaan...


Jokatapauksessa, onneksi jaksoin raahata aamulla kameraa mukana, iltapäivällä nimittäin alkoi satamaan lunta ja sitähän sitten tuli koko talven edestä. Hrrr. Yllärilumen takia Tara ei enää ehtinyt kuviin, mutta eipä se nyt noista kuvaussessioista muutenkaan nauti, joten ehkä ihan hyvä vaan. Muutoihan Tara on jatkanut vallatoman hyvinvointista- ja tuulista menoaan.Sunnuntaina tosiaan vietettiin päivä rally-tokokisoja ihmettelemässä, mutta illalla ehdittiin kevään ekalle jäljelle (Hikalle ja Pätkälle). Tosi lyhkäsiä, kun oli vähän ekstemporee juttu, mutta kyllä vaan niin tuli kesäfiilis!

Pompe 💗
Vappupäivänä heräsin jo viideltä (tää alkaa olemaan jo ihan karseaa - onkohan sitä tulossa vanhaksi, kun ei viikonloppuisinkaan enää nukuta...ei sillä, nuo aikaiset aamulenkit on ihan parhaita, mutta ois se kiva joskus nukkua ihan kunnolla...), joten lenkkeiltiin taas pitkän kaavan mukaan kameran kanssa. En kyllä tajua miten valo ei muka riitä kameralle, kun itsestä tuntuu, että on ihan riittävän valoisaa (ja kameran ruudulta katsottaessakin kuvat on ok), mutta kun kuvat siirtää koneelle, sieltä tulee vain ja ainoastaan ihan järkkyä kohinaa :/.
Sitten pikaiseen hallilla - irtoamista itsenäisillä kepeillä, vähän puomia ja keinua. Keinu oli taas kökkö ja puomilla havaittavissa pomppua kun oikein hetsasin... Mutta itsenäinen irtoaminen ja kepit oli aikasta jees!


Videolle päätyi vappupäivän treenien (ekat pätkät) lisäksi pari muutakin treeniä jostain lähimenneisyydestä, jotka jaksoin vasta nyt kaivaa puhelimesta koneelle.

Seuraavaksi oli vuorossa kyläilyä Annan ja Eetun uudessa ihanassa kodissa ja uusien lenkkimaastojen ihmettelyä tibbeporukassa. Ai niin, Anna piti meille myös pikaisen näyttelyharjoituksen tulevaa koitosta varten - ei tuu kyllä olemaan helppoa :D.