torstai 9. kesäkuuta 2016

HikHik Hikkis kasvaa

Hikka on kasvanut hurjaa vauhtia kuluneet pari viikkoa. Tai ei kai se oikein muuten niin hurjasti ole kasvanut, mutta jalkaa on tullut vaikka muille jakaa. Ja pää näyttää jo melkein niinkuin pyrrin päältä. Viime viikon torstaina Hikka pääsi puntarille Annalla ja silloin painoa oli kertynyt hurjat 4,6 kg.Kasvamisen lisäksi Hikalla on ollut hieman hiljaisempaa kuin alkuaikoina. Syynä karsea aikasyöppö muutto ja sen jälkeinen vielä karseampi remppa (onneksi rempan suhteen ei ole sellaista pakottavaa kiirettä kuin noiden muuttojen, joskin eläminen kaaoksen keskellä saa jo nyt hermoromahduksen partaalle eikä tässä ole kulunut vasta kuin viikko. Eikä loppua todellakaan ole näköpiirissä lähiaikoina..).

Hikkis on kuitenkin ehtinyt hiljaiselosta huolimatta oppia uimaan, käydä leikkimässä Viljon kanssa trimmaamon hulinassa (ei haitannut yhtään, ei vaikka Anna tyhjäsi tyypin anaalitkin siinä sivussa :D), käynyt Imphan kentällä pikkaisen leikkimässä (ja kerjäämässä herkkuja), kiusaamassa työkavereita roikkumalla niiden kengännauhoissa ja lahkeissa, lounastamassa keskustan terasseilla ja jahtaamassa roskia Espanpuiston ruuhkassa...Aivan liian vähän olen ehtinyt Hikan kanssa puuhastella temppujuttuja (tai mitään hyödyllisiäkään juttuja - tyyppi ei osaa oikeastaan yhtään mitään :D), mutta se mitä olen ehtinyt, niin näyttää oppivan hurjan nopeasti. Hikka leikkii jo oikein kivasti, Petri jaksaa edelleen ihmetellä miten paljon sillä on saalista :D, taistelua sitten taas saa edelleen vahvistella. Tyyppi on myös välillä pikku enkeli ja seuraavassa hetkessä ihan karsea riiviö (pihalla pitää kulkea "turvariepu" mukana kamikaze -pyrrin hyökkäysten varalta) mutta se on ehdottomasti kaikkien lasten suosikki!

Isojen ranskisten suosikki Hikka ei sitten taas edelleenkään ole - kun kuljetaan oikeaa lenkkiä eteenpäin, Hikkis hyväksytään mukisematta joukkoon, mutta pihalla (saatika sisällä) ei noita oikein viitsi pitää yhdessä. Hikka kun tykkää formuloida isojen ympärillä ja kaahata niiden partoihin roikkumaan ihan täysiiii - eikä usko vaikka sille kuinka huomauttaisi moisen olevan hyvien tapojen vastaista :D. Momo on ainoa joka välillä intoutuu leikkimään Hikkiksen kanssa, mutta sillä onkin lehmän hermot :DRuoka on alkanut maistumaan paljon paremmin. Edelleen syö vähän huonosti itsenäisesti omasta kupista, mutta muutoin menee ihan kaikki. Ja on kunnostautunut varastamaan ruokaa aina kun sellainen mahdollisuus on ollut. Äkkiä oppii pitämään kaiken syötävän pikkupyrrin ulottumattomissa :D Ruualla leikkiminen on myös pop - viimeisin villitys on tiputtaa papanoita vesikuppiin ja sitten kuplia puhallellen noukkia ne sieltä pois...

Jotta isot ei täysin unohtuisi, niin Pätkis on päässyt muutamaan otteeseen jäljelle ja on muuten ollut ihan super hieno edelleen! Pitäisi varmaan vaikeuttaa jälkiä huomattavasti, jos meinaa ihan tavoitteellisesti jatkaa harrastamista. Eilen saatiin luvat lähipelloille, joten huomattavasti helpompaa harrastaminen ainakin tulee olemaan!

Kuvia en ole ottanut oikeastaan lainkaan. Pitäisi olla kaveri assarina, että pysyisin kameran kanssa tuon perässä... Liikkuva kuva pysyy sentäs vähän paremmin perässä (ja ikäähän tyypillä on välillä 9-11 viikkoa, jäänyt selkeesti muuton keskellä aikaluuppiin :D):