maanantai 12. tammikuuta 2015

Momo 10 vuotta!

Ihan uskomatonta miten aika rientää... Meidän raivostuttavan ihana peppipitkätossu, lauman tukijalka ja henkivartija täyttää tänään 10 kokonaista vuotta!

Vaikka ikää onkin kertynyt, on Momo edelleen ihan mahdoton ja ihan mahdottoman ihana - riiviö, jolle joutuu liian usein karjumaan pää punaisena tyypin tehdessä ihan just sitä mitä tekee mieli. Pientä satunnaista kremppaa ja kolotusta Momollekin on vuosien varrella siunaantunut (edellissyksynä löytyi ensin hidas sydän, sitten poistettiin kiertynyt perna, sitten ihmeteltiin turvonnutta ja verta tihkuvaa jalkaa ja lopuksi oltiin pakkolevossa spondyloosi+hermojuurta painaneen välilevytyrä -löydöksen vuoksi - sen jälkeen ei ole onneksi tullut muuta :P), minkä vuoksi välillä otetaan jo vähän rauhallisemmin. Mutta jos tarjolla on pupujen, mopojen, hiihtäjien, rullailijoiden tai oikeastaan minkä vaan jahtaamista, ei paina vuodet lainkaan :PPaljon onnea mamman rakas taistelupari, toivotaan että meillä on monenmonituista vuotta yhteistä taivalta vielä edessä!

PS: Meillä on muutakin juhlimisen aihetta - Tara on nyt jo noin viikon popsinut ruokansa ihan itse ja ilman että nielemisessä näyttäisi olevan mitään vikaa. Muutenkin mummeli on ollut oikein pirtsakka ja hyväntuulinen <  3.