maanantai 20. lokakuuta 2014

Liikkuvaa kuvaa

Oudot vatsavaivat jatkoivat riehumistaan koko viime viikon lauman kaikissa jäsenissä (parhaillaan tyypit syövät Axilur -kuuria, toiveena että sillä vältettäisiin eläinlääkäri). Mikään kauhean raju tauti ei onneksi ollut, mutta siitä huolimatta vapaa viikonloppu osui juuri oikeaan saumaan - suunnattiin siis heti perjantaina viikonlopuksi Rymättylään vetämään henkeä.


Ilmat eivät perjantaita lukuunottamatta oikein suosineet - pelkkää sadetta ja harmaata, mutta se ei menoa haitannut, ulkona oltiin lähes koko valoisan ajan.Etenkin tällaisen syksyn jälkeen ei voi muuta todeta kuin että onneksi on paikka missä koirat voivat päästellä höyryjä ulos ihan luvan kanssa. Ja jos koirat nauttivat niin kyllä sitä itsekin onnistuu muutaman pykälän pienentämään stressikertoimia kaunista luontoa ja onnellisia koiria katsellessa.
Tara on lääkityksensä puolittamisen jälkeen muuttunut kokoajan parempikuntoiseksi (ne pissavaivatkin hävisivät itsestään ilman uutta ab-kuuria). Jopa vatsapöpöstä huolimatta. Viikonloppuna se pitkästä aikaa vaatimalla vaati päästä mukaan myös metsä- ja peltolenkeille, se olisi kovasti tahtonut osallistua Pätkiksen ja Momon leikkeihin ja kun se ei onnistunut, Tara vaati huomionsa minulta. Vanhahan se on ja jaloista on hävinnyt (jo lääkityksen takia) lihakset, mutta kovin mukavalta tämä tuntuu. Toivottavasti jatketaan samaan malliin.Kohentuneen kunnon kunniaksi päätin ottaa Taran iloisesta puuhastelusta muistoksi liikkuvaa kuvaa.

Se rakkain:Lopulta videoita tulikin sitten tehtyä useampi. Lähinnä varmaan siksi, että maalla pimeä on oikeasti toosi pimeää ja se tulee tosi aikaisin. Ja olin mökillä yksin. Ja minulla on melko vilkas mielikuvitus... Oli siis "jonkinverran" luppoaikaa käsissä puuhastella videoiden parissa :D

En ole antanut Pätkiksen leikkiä Taran kanssa enää pariin vuoteen ja sen johdosta mummelista on tullut melkolailla näkymätön:Kun Pätkis ja Momo odottavat seuraa aamulenkille, Tara on aina harrastanut rauhallisia aamuvaelluksia ihan omillaan:
Taran lisäksi Pätkiskin pääsi valokeilaan. Hätistellessäni Momoa&Pätkää irti haravanvarresta ajattelin kuvata Pätkää haravan perässä isona poikana (vs joskus pentuna kuvattu video, jossa irrottelin Pätkän hampaita haravalla :D) ja siitä lähtikin sitten taas vähän mopo käsistä. Mitä kaikkea Pätkis noutaa:Vatsavaivojen lisäksi viikkon mahtui ministi treeniä. Keskiviikkona tottelemiset ja pikapurut Petikossa ja torstaina purut Nummelassa. Torstaina sain myös uuden lelun, jota piti päästä heti testaamaan. Ääntä irtoaa ehkä joka viides kerta, mutta kyllä tämä tästä! Alla oleva on myös ehkä noloin video ikinä, mutta kun Momosta ei ole muuta niin kai tämä on listattava myös...