maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kahdella jalalla jälleen

Elämä alkaa toivottavasti kohta palailemaan normaalimpaan rytmiin! Nilkka alkoi loppuviikosta olemaan kivuttomampi ((hevos)lääkekuurilla voi olla vaikutusta :P ) ja lauantaina fyssari antoi luvan kokeilla juoksemista (viikon päästä katsotaan sitten mitä nilkka on tykännyt). Viikonloppuna ei vielä uskaltauduttu, mutta tänään mentiin töiden jälkeen huolimatta tuosta parin päivän ajan taivaalta tippuneesta valkoisesta hötöstä. Ja oli ihanaa <  3. Jalka on ainakin vielä kohtuu ok, joten ehkä tämä tästä :).

Treenirintamallakin ollaan uskaltauduttu vain sunnuntaipuruihin, jossa nilkan osalta meni huomattavasti kivuttomammin kuin viimeksi. Ei tarvinnut siis irvistellä nilkan takia, mutta en tiedä minkä syyksi omat hitaat refleksit ja kömpelyyden voisi laittaa...
Noin muutoin jatkettiin samaan tyyliin kuin kaksi edellistä treeniä. Iloista sähläämistä siis pääosin:Mutta kyllä me välillä osataan olla vähän vakavamminkin... hetken :D:


Taitaapi olla viimeiset videot tästä (mistään) aiheesta hetkeen, nyt kun nilkka on taas kunnossa ei tarvitse viihdyttää itseään kaikenmaailman näpertelyillä :D.