maanantai 22. huhtikuuta 2013

Lintukoiria

Viikko alkoi edellistä hieman kuivemmissa merkeissä. Kävelytiet olivat aamuksi kuivuneet siinä määrin, että päästiin kulkemaan jopa puoleen väliin peltoja, jotka ajoittain myös näyttivät pelloilta. Aika kovasti joutui tekemään töitä ettei äiti&poika parivaljakko olisi lähtenyt uiskentelemaan tulvivaan jokeen, kun siellä toisella puolella oli selkeästi paremmat ja vikkelämmät lokit. 

Tämä niin varmasti kostautuu jatkossa, mutta laiskuuttani päästin tyypit kirmaamaan lokkien perässä siellä turvallisemmalla puolella. Jo tällä kertaa vähäsen harmitti oma tyhmyys - jouduttiin lähtemään aiottua aiemmin kotiin, kun menivät molemmat aika äkkiä sellaiseen ärsyttävään "ei kykene muuhun kuin kaiken liikkuvan kyttäämiseen" -tilaan ja tekivät siihen päälle stressaavan laajoja retkiä lintujen perässä (toki lähdettiin jo ihan senkin takia, ettei pikkupakkanen ole ehkä se sopivin ilma polskutteluun...).
Mutta kivaa oli:Tara kuuntelee vielä...

Ja sitten Tarakin meni...


Lopputulos - jäisenkoppuraisia ja haisevia (mutta niin onnellisia) koiria, joista kaksi niiin mieluusti lähtisi takaisin lintujahtiin poseerauksen sijaan :D