Viikon viemää

Saatiin viime viikolla ensilumi. Niin paljoa sitä ei ollut, että tassut olisivat pysyneet puhtaina mutta riittävästi haitatakseen elämää muuten. Kun sattuu olemaan vielä täysin kesämoodissa niin tuollainen valkoinen höttö tiputti ikävästi maanpinnalle... 
Taran ilme kuvastaa hyvin mitä mieltä me ollaan lumesta :P


Syksy on ollut melkoisen rapaista aikaa, joten aikamoinen helpotus oli, kun tyypit lauantaina pääsivät jälleen pestäviksi Annalle. Että homma vaan on helppoa ja mukavaa tuolla ja Pätkästä tuli taas niiin hieno Annan föönattua ja puunattua sen < 3 .

Momo pesupaljussa
Pätkä nautiskelee Annan käsittelyssä

Kaiken mukavan päälle Pätkä&Mella pääsivät vähäsen riekkumaankin. Pätkän mielestä varmaan liian vähäksi aikaa, sillä tyyppi yritti kovasti lähteä kotiin Mellan kanssa. Ihanaa nuorta rakkautta :D.


Pätkä päätti muuttaa Mellan luo...

Trenattukin ollaan. Hakutreeneissä käväistiin edellisen kerran viikko sitten sunnuntaina samalla tyylillä kuin aiemmillakin kerroilla. Edelleen pitäisi kyllä kiinnittää enempi huomiota ilmaisuun ja maalimiesmotivaatioon muutenkin kuin vain pallokoneena. Hakujen jälkeen otin vielä pari pikaista janatreeniä edellisen päivän kokeen palautustreeninä, muuta ei ole jäljen osalta ehtinyt tai jaksanut. Keskiviikon tottiksissa pääteemana oli se himpskatin luoksetulo koko muun köörin pötköttäessä paikkamakuussa. Ihan jees suorituksia saatiin, mutta saa nähdä miltä homma näyttää seuraavalla kerralla.

Pureskeltu ollaan oikein urakalla niin keskiviikkona, perjantaina kuin eilen rotikoiden maalimiesleirilläkin. Keskiviikkona ja perjantaina otettiin uusia juttuja kuvioihin, kun Pätkä laitettiin kiertämään vitonen, että pääsee kutoselle haukkumaan. Ja sehän meni ja kiersi, vaikka treenejä asian tiimoilta ei ole järin montaa! Lisäksi aloitettiin ottamaan irrotuksia niin, että Pätkä roikkuu hihassa – aika iso ylläri kun pikkumies päästi ekasta käskystä irti. Vielä ei lähde haukkumaan, tuijottaa vaan Petriä silmiin, joten ollaan nyt yritetty saada sitä haukkumaan ennen kuin pääsee takaisin puruun. Leirillä keskityttiin lisäksi siihen, että saataisiin Pätkä reagoimaan vähemmän muhun (meillä on konflikti :P), että saataisiin kerrottua ettei kaikki kiva lopu kun mä lähestyn.

Torstain agilityissä ongelmaksi muodostui välistäveto ahtaassa tilassa ja ohjaajan järkyttävä hitaus. Hyppy meni aina liian pitkälle mikä aiheutti sen, että Pätkä tiputteli rimoja. Lopulta parhain tapa oli tehdä koko homma peruuttamalla ja tosi nopeat tiukat käskyt hypyille. Tuota pitää kuivaharjoitella. Lauantain ageissa tällä kertaa kouluttaja, jonka kanssa treenattiin vekkejä ja persjättöjä. Yllättäen olin jälleen myöhässä ohjauksien kanssa…