Huippu viikonloppu!

Lauantai oli täynnä ajamista ja ennenkaikkea seikkailuja uusien asioiden parissa.

Aamu alkoi Pätkiksen kanssa ajomatkalla Mäntsälään MH kuvaukseen. Onneksi varasin reippaasti aikaa matkaan (tarkoitus oli olla paikalla tuntia ennen), sillä eksyin sen verran pahasti, että noinkin lyhyeen matkaan meni melkein kaksi tuntia - ilmastoinnista huolimatta tunkkaisen kuumassa autossa. Paikalla oltiin varttia ennen kuvauksen alkamista, mutta onneksi myös jokunen toimitsija oli eksynyt matkalle ja kuvaus pääsi alkamaan vähän aikataulusta myöhässä.  Itse MH kuvaus suoritettiin ihan järkyttävän kuumasti paahtavassa helteessä (ja kello oli kuitenkin testin alkaessa vasta jotain puoli 10), paarmojen kiusattavana (tämä osa taitaa koskea vain minua :D). Loppuvaiheessa olin itse niin kuumissani, että pelkäsin hieman karvallisemman ja radalla enemmän tekemään joutuneen Pätkän saavan vähintään lämpöhalvauksen. Selvittiin kuitenkin onneksi molemmat hengissä :D.



Itse testi meni vähän toisin päin kuin olin olettanut. Oletin Pätkän olevan "leikkisämpi" kuin mitä se ilmensi (aiemmin se on aina kuin mahdollista paikannut epävarmuuttaan leikkimällä - joten olisin odottanut sen esittävän edes jonkinlaista kiinnostusta leikkiä etäleikkijän kanssa ja ottavan vieheen kunnolla suuhunsa - alun ja lopun leikkiosioiden otteen arvostelussa rokotettiin Pätkän tavasta mennä "tassut edellä" lelulle ja muutenkin ote ei ollut paras mahdollinen, etenkään lelua hakiessa) ja toisaalta taas olevan vähemmän rohkea esimerkiksi haalarilla ja aaveilla. Paukuissa vilkkaus ja uteliaisuus saivat sen vilkuilemaan laukausten suuntaan, pelkoa se ei onneksi ilmentänyt. Mutta noin yleisesti ihan itsensä näköinen se oli koko testin. Iloinen, utelias, leikkisä ja palautui hienosti kaikesta kohtaamastaan, joskin oli etenkin loppuvaiheessa vähän helteestä väsähtänyt (eikä ollut koko testin aikana ihan sellainen "sätkispätkis" kuin normisti, mikä oli ehkä ihan hyväkin :D).



Testin jälkeen lähdettiin huristelemaan kohti Someroa ja lampaita. Jälleen kerran navigaattori pyöritti pari uukkaria ennen perille pääsyä, mutta oltiin kuitenkin paikalla niin, että ehdittiin ottaa kaksi kiekkaa. Ekalla kerralla mentiin lampaiden keskelle ja katsottiin miten Pätkä niihin suhtautuu - ei tarvinnut kauhean kauaa odotella syttymistä. Nätisti kuitenkin (etenkin alussa ;D) totteli istu/maahan käskyjä. Seuraavalla kierroksella mentiin pyöröaitaukseen (?), Pätkä liinassa minä varustettuna sauvalla. Hetken aikaa piti hikoilla, mutta kyllä se oikea mielentila ja ajatus kuitenkin syttyi Pätkän päässä! Lopulta kierrettiinkin lampaita jo oikein nätisti ilman takaa-ajatuksia. Hurjan kiva ja mielenkiintoinen kokemus - tätä tahtoo ehdottomasti lisää!

Eka kierros:



 Toka kierros:



Eilen aamulla pääsi vuorostaan Momo ihan yksin matkaan, kun saatiin ihan parasta seuraa Minnasta&Hemmosta Sääksjärvelle. Vähän vahingoniloisena pitää todeta, että Momo löysi vihdoin vertaisensa mitä toisten hukuttamiseen ja uimisesta kiihtymiseen tulee. Tyypit yrittivät vuorotellen hukuttaa toisensa ja jossain vaiheessa alkoi kuulumaan yhdeltä jos toiselta "hieman kärttyistä" murinaa :D.  Vesi oli niin lämmintä, että minäkin heitin vihdoin ja viimein talviturkkini. Kertakaikkisen ihana alku aamulle!

Suositut tekstit