Aaaa!

No nyt sekin on sitten tehty. Ajeltiin eilen aamulla kukonlaulunaikaan ja kaatosateessa Taliin, lenkkeiltiin ensin ihanissa tutuissa maisemissa ja sitten vähän toteltiin. Pääosassa olivat Pätkän osalta esteet, tarkemmin A esteet, sillä niitä ei olla vielä ikinä tehty (muuta kuin agissa nokittu siellä esteen juurella). Ensin kokeiltiin kaikista loivinta, sitten keskiloivaa useampaan kertaan ja kun siinäkään ei ollut mitään ongelmia, uskalsin siirtyä siihen oikeaan. Ja olisihan se pitänyt arvata, kun Pätkästä on kyse - sinne se meni mennen tullen ilman epäröintejä! On se vaan ihanan helppo otus.



Tänään aamulla ajeltiin Taliin uudelleen, ihan vain tarkistamaan ettei eilinen ollut onnenkantamoinen. Ei se ollut, Pätkis meni esteet edelleen ihan intopinkeenä. Joten otettiin sitten nouto mukaan keskiloivalla esteellä (jyrkimmälle en sentäs vielä uskaltanut) - eipä ollut ongelmia siinäkään. Lopuksi otettiin yksi eteenmeno, kun tuolla kentällä se on aina ollut ihanan helppo (menee melkein ura palkalle ;D) ja ihan vähän piti leikkiä piilonkiertoja jalkkispalkalla.

Treenaamisten jälkeen huristeltiinkin sitten taas Nurmijärvelle ihan kaameassa hernerokkasumussa, jotta koirat saisivat vähän vapaammin ulkoilla ennen uuden viikon alkamista. Tarkoitus oli jäljestääkin, mutta jotenkin päivä hurahti ohi ihan huomaamatta. Noh, ehkä sitä ehtii jossain vaiheessa ensi viikolla.

Suositut tekstit