Agit

Maanantaina kontakti- ja pujottelutreenit. Kontaktitreenit menivät pääosin ohi, kun tappelin Pätkiksen kanssa siitä mennäkö puomille  nokkimaan vai ei. Tuohan siis on ties kuinka kauan kiepauttanut itsensä puomilla ympäri eikä takapäätä ole tarvinnut nostaa puomille nokkimista varten. Nyt Pätkis oli sitä mieltä, että takapäätä ei puomille laiteta. Ei mennyt sille itse (tai kulki siinä normaalisti, mutta jos piti mennä nokkimisasentoon, hyppäsi pois kiepautuksen sijaan) ja jos yritin nostaa takapään ylös (jossa ei ole alusta asti ollut mitään ongelmia...) heittäytyi veteläksi mitä enemmän yritin tai ainakin laski toisen jalan maahan jos pysyikin asennossa muuten. Nokkiminen itsessäänkin oli jotenkin vastentahtoista. Pätkä ei ole tuollaista aiemmin harrastanut, joten hieman ihmetyttää mistä moinen. Oli muutenkin jotenkin tosi ihmeellisessä mielentilassa. Leikki kyllä normaalisti ja seurasi hienossa vireessä (kun piti kokeilla onko se jotenkin paineessa noin yleisestikin), mutta joku sen olemisessa oli outoa. Eli käytännössä tästä kontaktitreenikerrasta ei saatu mitään irti :D.Pujottelussa otettiin takaaleikkauksia. Pätkä oli edelleen ihmetilassa, mutta se näkyi vain kun ei tehty mitään, pujottelua ja miniratoja teki oikein hienosti. Sellaisella vauhdilla ja vimmalla se keppejä meni, että vähän heikommin kiinni ollut verkko lähti joka kerta irti. Verkko lensi Pätkän päälle, alle tai esteeksi, mutta Pätkä ei edes huomannut, runnoi vain menemään. Ei siis ihme, jos nuo meidän heikommat irtokepit kotona kärsivät vähän vaurioita :D.

Ensin tehtiin takaaleikkauksia eri kulmista. Pätkikseltä jätettiin alkupalkka pois melko pian, kun alkoi vaikuttamaan turhalta (hakeutui väliin hyvin ilmankin). Koira keilattiin sisään ja sitten takaaleikkaus.

Sitten jo vähän radanpätkää. Ykköseltä heitettiin koira sisään kepeille. Kolmoselta neloselle tehtiin eka valssilla ja sitten persjätöllä, itse piti jäädä esteenpuolelle ja lähettää siitä koira sisään kepeille.

Lopuksi otettiin koira vastaan keppien päässä (pakkovalssi?) ja siitä sisään.

Tänään vuorossa jatkokurssin agit Akatemiassa. Olin edellisenä yönä nukkunut ruhtinaalliset 2 tuntia ja järkyttävän kiireinen päivä takana - oma keskittymiskyky ei ollut siis todellakaan parhaimmillaan ja se näkyi :D. Pätkis oli kuitenkin oikein kiva (Juha sanoi, että Pätkiksen estehakuisuus on parantunut ihan huimasti).

Esteet nostettiin ekaa kertaa 55 senttiin, mutta en huomannut menossa mitään eroa. Ensin tehtiin pätkää kutoseen asti ja seuraavaksi pätkä siitä eteenpäin ja lopuksi koko rata putkeen. Vähän niinkuin usvassa tein rataa, joten hirveän selkeitä muistikuvia ei ole. Ainoa mitä tulee mieleen on, että 11 ja 12 välissä tulee liikkua eteenpäin eikä keskelle. Kasin olisi voinut tehdä joko pyörityksellä tai sitten pakkovalssilla. Me tehtiin vain pakkovalssilla, kun epäilin että kykenisin pyörittämään Pätkää oikein väsymystilassani.

Treenien jälkeen Imphan kentälle (ihan kaamea ilma - satoi, oli hieman sumua, pimeää ja jostain syystä katuvalot ja vastaantulevien valot häikäisivät paljon enemmän kuin normaalisti), mutta siellä ei ollut oikeastaan ketään. Käväistiin Pätkän kanssa agikentän puolella ottamassa revanssi puomin alastulokontakteista. Ensimmäinen kokeilu vaikutti edellisen päivän toisinnolta, joten siirryttiin ensin ottamaan A:lla kontaktia ja opeteltiin siinä myös eilen esiteltyä sivusta kontaktille ohjaamista. Pätkis näytti hiffaavan homman ja meni lopulta molemmin puolin tosi hienosti! Sitte takaisin puomille. Pari kertaa vielä yritti jättää takapään maahan, mutta sitten tarjosi yhden normaalin näköisen asennon ja jätettiin siihen.