maanantai 31. elokuuta 2009

Käännekohtia

Pätkiksen 9 viikkoissyntymäpäivien kunniaksi käväistiin allekirjoittamassa lippumme pois lähiöelämän kurimuksesta. Nyt ei enää pitäisi hirveän kauaa mennä, että kolmikko saa oman pihan vahdittavaksi ja paljon lääniä vapaana temmellettäväksi. Tytöt odottivat autossa toimituksen ajan, mutta pätkämies pääsi todistamaan hetkeä ihan paikanpäälle. Pikkumies ei kuitenkaan ihan jaksanut valvoa läpi aikuisten juttujen, joten kauppakirjat allekirjoitettiinkin vienon kuorsauksen säestämänä :D.
Virallisen osuuden jälkeen lähdettiin porukalla tutustumaan tuleviin lenkkimaastoihin. Tarkoituksena oli tehdä Momolle eka jälki sitten pentujen, mutta lopulta alkoi laiskottamaan niin paljon, että päädyttiin vain lenkkeilemään ja nauttimaan maaseudun rauhasta. Aika kivat oltavat on kyllä odotettavissa.
Kotiutumisen jälkeen koitti toinen suuri hetki - pääsin siirtämään Momon omakoiran kautta omiin nimiini. Pari hassua klikkausta (ja muutama euro Kennelliitolle - mistä ne vielä oikeasti keksivätkään laskuttaa...) myöhemmin tyttö oli ihan kokonaan ja täysin oma!
Tämä kuva kuvaa meidän porukkaa aika hyvin - kaksi kontaktihakuista ja yksi vähän vähemmän kontaktihakuinen (kun nenään kantautuu ihania uusia tuoksuja ja jostain kuuluu huikeat moporallin äänet, niin eihän siinä voi keskittyä mammaan) :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti