Täällä ollaan taas!

Kirjoittajasta riippumattomista syistä blogi on ollut piilossa piiiitkään, mutta nyt vihdoin sen voi kaivaa takaisin eetteriin muutaman (ei-niin onnistuneen) muutoksen kera. Yritin siis muuttaa blogin ulkoasua ja lopputulos ei ole ihan toivotunlainen (jos joku tietää miten tuota yläpalkin kuvaa voi säätää, niin neuvot otetaan enemmän kuin mielellään vastaan...).

Ulkoasun lisäksi muuttui nimi ja hieman sisältökin, kun samalla ajattelin julkistaa ensi vuoden suunnitelmat. Painotus sanalla suunnitelmat, mutta yritys on ainakin kova :DLista viimeisten kuukausien tapahtumista hyvinhyvin tiiviissä pähkinänkuoressa on ehkäpä tällainen:
- Hikka tutkittiin toukokuussa perinpohjin tulevaisuuden suunnitelmia silmällä pitäen (olat, polvet, silmät, sydän) ja kaikki oli priimaa
- Pätkis täytti pyöreitä vuosia kesäkuussa ja kastroitiin heinäkuussa kiveskasvaimen takia. Samalla todettiin, että spondaria oli tullut lisää vain yhteen väliin (niskaan), mikä selittänee kevään oireilut.
- Pätkis on voinut kastroinnin jälkeen tosi hyvin, joskin sillä on nykyään aina kauhean kova nälkä.
- Hikka valioitui heinäkuussa aksaradoilta, hypäreiltä takataskussa vasta yksi toukokuussa saatu serti
- Saatiin SM-nollat kokoon ja käväistiin kääntymässä SM-kisoissa. Tuloksilla ei juhlittu, mutta ihan huippu fiilis jäi radoista!
- Muutenkin päästään entistä useammin flow-fiilikseen kisaradoillakin, mikä tuntuu ihan käsittämättömän hienolta!
- Hikan pentusuunnitelmat on konkretisoitunut, mutta ajankohdan kanssa olen venkslannut edestakaisin
- Syyskuussa hyväksyttiin kennelnimi O’ou. Joskus voi vielä harmittaa kuinka vähän laitoin ajatusta nimen keksimiseen, mutta näin Pätkis (ja Momo) on ainakin aina mukana (Momon Ou-nou pojista väännös siis) siitä huolimatta etten ikinä saanut niin hartaasti toivomaani jatkoa Pätkiksestä.
- Syyskuussa sain myös vihdoin ja viimein päätökseen kolmen vuoden piinan koskien asumisjärjestelyjäni lunastettuani talon ylihintaan itselleni. Loppukesästä lähtien olen korjaillut näkyviä/tiedossa olleita ongelmia ja syksyn mittaan selvinneitä uusia ongelmia - eikä loppua ole näköpiirissä. Silti niin ihanaa ja olen nauttinut täysillä elämästäni ja omasta rauhasta! Kummasti sitä arvostaa ns normaalia elämää ja mahdollisuutta vaikuttaa asioihin tällaisen koettelemuksen jälkeen...
- Hikka valittiin vuoden 2020 TopTeamiin ja ensi vuodelle on myös muita sellaisia treenejä merkittynä kalenteriin, joiden ajattelisin vievän meitä juuri tässä vaiheessa parhaiten eteenpäin.
- Aika on kortilla, mutta ehkä laatu korvaa määrän. Lisäksi pyhä suunnitelma on ensi vuonna tehdä kotona aiempaa enemmän tekniikkaa/kuuntelua/kehonhallintaa
(- Jos pentusuunnitelmat siirtyvät käytäntöön, niin sitten tietenkin keskitytään johonkin muuhun kuin aksaan )

Suositut tekstit