Osteopaatilla

Perjantaina koko kolmikko pääsi osteopaatille pitkästä, pitkästä aikaa (edellinen kerta taisi olla Laioksella 2010 tms).

Tara oli kuulemma ikäisekseen hyvässä kunnossa, ei pahempia jumeja, mitä nyt selässä piukeampia kohtia, jotka saatiin hyvin auki. Käyttänyt toki toista puolta enemmän eli toispuoleisuutta mutta ei pahasti kuitenkaan. Kotiläksyksi saatiin jumppaliikeitä (käytetymmän puolen jalan ja vastakkaisen etujalan nostaminen ylös niin, että joutuu käyttämään huonompaa puolta). Valitettavasti myös reagoi selkeästi huonon lonkan liikuttamiseen. Etupää oli vetreä, joten josko etupään ontumisetkin johtuneet takapään ongelmista? Hauskaa oli, että Tara tuntui tykkäävään osteopaatista ensi silmäyksellä - meni ihan itsenäisesti istumaan viereen, kun yleensä tarvitsee hieman lämmittelyä ihmissuhteissaan. Ihan kuin olisi tiennyt, että tiedossa on hemmottelua :D.



Momo oli toki Taraa joustavampi, mutta muuten enempi juntturassa. Kallonpohjan kohdalta niska jumissa kunnolla. Momolla on siis voinut olla ollut päänsärkyjä - ai että tämä särki sydämen kun omakohtaisesti tietää miltä tuo voi pahimmillaan tuntua :(. Samoin selkä veti hieman "kieroon", oli jotenkin toispuoleinen ja toista etutassua veti sisään tms. Momolle varattiinkin uusi aika toukokuulle.

Pätkis oli sitten ihan kumipallomaisen joustava :D. Joskin niskassa silläkin oli jumia kuten äidillään, mutta alempaa. Epäiltyjen listalle joutuikin molemmilla käytössä oleva kuonopanta, käytännössä tarpeeton, mutta tuo minulle turvaa. Muuta Pätkästä ei juur löytynyt. Hieman outoa oli se, että jostain syystä toinen reisilihas on aivan "upean voimakas ja iso" kun toinen ihan ok sekin, mutta pienempi. Syytä tuohon ei löytynyt.

Treenattu ollaan taas melkoisen vähän tälle viikkoon. Pari purutreeniä ja yhdet agit. Torstain puruissa ote ei ollut ihan niin hyvä enää kuin viime kerroilla. Muuten aika perustreeni - hallintaa otettiin paljon ja ekaa kertaa (?) haukusta sivulle. Tietty kuuliaisen pikku Pätkiksen piti totella lähes heti. Agit perään, jossa myös perustreenit eli ongelmat lähinnä ohjaajan radan unohtelussa. Tänään puruissa Pätkän ote oli taas samalla tasolla kuin ennen torstain treeniä eli hyvä. Haukku oli myös hyvällä mallilla. Pieni äksidentti sattui piiskan kanssa, saas nähdä vaikuttaako seuraavassa treenissä...

Suositut tekstit