HikkaVirallinen nimi: Kivasti Rähinärakkautta
Syntymäaika: 18.3.2016
Mitat: n. 10 kg/41 cm
Väri: "muddy"merle
Käyttö: FI AVA, FI AVA-H, BH, RTK2 (toko ALO1)
Testit: jää nähtäväksi
Näyttö: FI MVA, 2xcacib
Terveys: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0, selkä LTV0, VA0, olat, sydän ja silmät ok (myös prcd-PRA)
TGAneg (07/2017), MyDogDNA tulokset
Koiranetissä

Kuva: Heidi Utriainen

Pikkanen Hikkanen on onnistunut kietomaan koko meidän porukan tiukasti pieniin tassuihinsa. Siitäkin huolimatta, että välillä se tekee just mitä tykkää ja tuntuu vetävän jatkuvasti pienessä kofeiiniyliannostuksessa... Niin kertakaikkisen siisti tyyppi ettei tosikaan!

 Hikka osoittautui heti pikkuisesta pipanasta reippaaksi, röyhkeäksi ja kiihkeäksi tyypiksi, jolla on ihan kivasti niin saalista kuin taistelutahtoakin. Eikä se ole mitenkään erityisen pehmeä saatika silkkihansikkain käsiteltävä - useimmiten päinvastoin... Ja vaikka Hikka välillä onkin melkoinen riiviö niin pohjimmiltaan se on kuitenkin tosi kiltti tyttö, joka tykkää tehdä nimenomaan yhdessä. Ja hitsit kun se oppiikin ihan supernopeaan asioita!

Ei ole jännänyt uusia paikkoja, alustoja, tilanteita, väkijoukkoja, kulkuvälineitä, koiria tai oikeastaan yhtään mitään (paitsi imuria). Ihmisistäkin tykkää (lapsia suorastaan rakastaa) ja on ollut alusta asti palkattavissa treeneissä myös vieraan toimesta. Vaikka omaehtoisesti melkoisen röyhkeästi hakeekin huomiota, niin ei silti ole varsinaisesti vieraan palluteltava koira. 

Vauhdikkuutensa vastapainoksi Hikka on varsinainen kainaloinen. Parkkeeraa itsensä (vaikka väkisin) niin lähelle kuin vain pääsee, makaakin usein puoliksi kasvojen tai kaulan päällä. Eikä tee tätä vain ihmisille, tunkee väkisin myös Pätkiksen etutassujen päälle tai väliin. Silloin kun Hikka haluaa läheisyyttä ei kuunnella vastaväitteitä 😂


Hikan ensimmäinen vuosi